OMA Assarin takana touhuamme me

Sanna Tammisto

OmaSanna, Oma Yrityspalvelut Oy:n perustaja ja yrittäjä

OMA perustettiin alkuperäisen osakaskumppanini kanssa halusta auttaa kanssayrittäjiä ja helpottaa heidän arkeaan niin taloushallinnon kuin paperitöidenkin osalta.

Itselläni taloushallinnon koukerot ovat intohimo ja olen saanut toteuttaa OMAnlaistani palvelua jo reilun 4 vuoden ajan timanttisen tiimini kanssa.

Parhaita hetkiä työssäni on se, kun saan autettua yrittäjää ratkaisemaan jonkin ongelman tai pystyn tarjoamaan apua jonkun kinkkisen kirjanpitoon liittyvän asian kanssa.

Mutta mitkään näistä kokemuksista eivät onnistuisi ilman OMiA ihania asiakkaitani. Osan kanssa yhteistyö on jatkunut ihan alkuajoista asti, ja osan kanssa yhteistyö on syventynyt uusien palvelukokonaisuuksien ideoimiseen. Olen äärimmäisen onnellinen jokaisesta, joka on löytänyt OMAlle.

Elämän motto: Luota intuitioosi. Se kertoo rehellisesti mitä tunnet ilman egon väliintuloa. Näin pääset pidemmälle kuin olisit ikinä uskonutkaan.

 

Asta Suikkanen

OmaAsta, monitoimi-Asta

Olen työskennellyt OMA Yrityspalvelut Oy:ssä vuodesta 2020 lähtien. Työtehtäviini on kuulunut kirjanpitoa, palkanlaskentaa ja assaritöitä laidasta laitaan. Nyt sydän sykkii enemmän assaritöille, joten jatkossa keskityn assariosaston kehittämiseen sekä assarina toimimiseen. Koulutukseltani olen taloushallinnon merkonomi vuodelta 2009. Olen työskennellyt aiemmin yksityisellä puolella avustavissa kirjanpitotöissä ja valtiolla verottajana.

Alalle minut on saanut kiinnostukseni numeroihin ja niiden pyörittelyyn. Pidän ihmisten auttamisesta omalla osaamisalueellani, jotta he voivat keskittyä tekemään sitä, mitä he parhaiten osaavat. OMA Assarin asiakkaalle olenkin OmaMuistuttelija, OmaHuolenpitäjä ja OmaApulainen.

Mottoni: "Tee mitä rakastat ja rakasta sitä mitä teet."

Tuula Suvanto

OmaTuula

Päätehtäviini Oma Yrityspalveluilla kuuluvat toimistopäällikön sekä palkanlaskijan työt. Sivurooleinani ovat OmaAvustaja, OmaPsykologi, OmaAsennus - mitä milloinkin... OmatKaverit ja huumori pitävät minut tällä alalla. 

Minulla on taloushallinnon ammattitutkinto, v. 2015–2017, aiemmin olen työskennellyt rakennusalalla sekä teollisuuden työtehtävissä. Tälle alalle päädyin kiinnostuksesta palkanlaskentaa kohtaan. Taloushallinto kokonaisuudessaan on kiinnostavaa työtä. Joka päivä on erilainen, ja yllätyksiä sekä haasteita ratkotaan päivittäin.

Mottoni: “Oikeat ystävät eivät lähde luotasi silloin kun sataa. He seisovat vierelläsi ja pitelevät sateenvarjoasi.

Terri Paju

OmaTerri

Olen Assarin kirjanpitäjä-palkanlaskija-assari. Viralliseen työnkuvaani kuuluu monipuolisesti koko taloushallinnon kirjo. Epäviralliseen työnkuvaani kuuluvat mm. OmaAtk-apu, OmaHortonomi ja OmaBarista.

Tilitoimistossa olen työskennellyt vuodesta 2013, ja tätä ennen työskentelin toiminimellä, jossa myös taloushallinnon yrittäjän puoli tuli tutuksi. Taloushallinto, erityisesti kirjanpito ja verotus, on kiehtonut minua yläasteen kaupallisten aineiden tunneista asti.

Mottoni: ”Olemme luoneet nykyisen maailman ajattelullamme, joten emme voi muuttaa sitä ilman, että muutamme ajattelutapaamme.”

 

Irina Puranen

OmaIrina

Olen Irina Puranen, joustava ja tarkka taloushallinnon ammattilainen. Muutin vuonna 2004 rakkauden perässä Suomeen ja olenkin rakentanut tänne kotini. Oma Yrityspalvelu Oy:ssa olen työskennellyt vuodesta 2021.

Tärkeimmät asiat omassa osaamisessani ovat erinomaiset asiakaspalvelutaidot, numerotarkkuus ja täsmällisyys sekä joustavuus. Pystyn pitämään kaikki langat käsissäni kiireenkin keskellä.

Olen työskennellyt Suomessa tällä alalla vuodesta 2007 lähtien. Sitä ennen olen toiminut ekonomistina pankissa. 

Nykyään työtehtävääni kuuluu:

  • juokseva kuukausikirjanpito, viranomaisraportointi- ja ilmoitukset
  • osto- ja myyntireskontrat, erilaiset selvitykset
  • veroneuvonta
  • tilinpäätökset eri yhtiömuodoille sekä konsernitilinpäätökset
  • palkkailmoitukset sekä alustava palkanlaskenta
  • ja paljon muutakin!

Mottoni: "Never say never"

Nikola Gulová

OmaNikola, Taloushallinnon osaaja

Olen työskennellyt taloushallinnon tehtävissä vuodesta 2018. Työn ohella valmistuin ensin merkonomiksi ja sen jälkeen päätin jatkaa opiskelua tradenomiksi. Työssäni pidän mahdollisuudesta jatkuvaan itseni kehittämiseen sekä yritysten taloudellisen tilanteen seuraamista numeroiden avulla. Luonteeltani olen tarkka ja utelias. 

Yhteiskunnan näkökulmasta yritykset ovat erittäin tärkeitä, koska ne luovat uusia työpaikkoja ja toimivat talouskasvun mahdollistajina. Itse koen, että tekemällä työni hyvin, pystyn vaikuttamaan yhteiskuntamme hyvinvointiin. Tämä tekee työstäni merkityksellistä.

Ljudmila Miseikis

OmaLudde

Olen Ljudmila ja pidän numeroista ja niiden parissa työskentelystä. Minulla on taloushallinnon ammattitutkinto, v. 2011–2015. Olen toiminut reskontrahoitajana 7 vuotta ja kirjanpitäjänä rakennusfirmassa 4 vuotta. Aiempiin tehtäviini kuuluivat myös palkanlaskenta, henkilöstöjohtaminen sekä muut vaihtelevat toimistotehtävät. Tulevaisuudessa haluan opiskella ja syventää osaamistani taloushallinnossa.

Osaan katsoa yrityksen lukuja omistajan silmin. Minua aina kiinnostaa, miten asiakkaalla menee. Olen valmis auttamaan kaikissa yrityksen talouteen liittyvissä kysymyksissä ja hakemaan parhaita ratkaisuja yritykselle.

Pystyn auttamaan asiakasta myös viron ja venäjän kielellä.

Elina Ojala

OmaOpiskelija, työharjoittelija

Olen OMALLA työharjoittelijana. Opiskelen parhaillaan liiketalouden perustutkintoa ja tavoitteenani on ottaa hallintaan taloushallinnon kokonaisuus ja sehän pitää sisällään vaikka ja mitä.

Onnekseni OMALLA kaikki ottivat minut hellään huomaansa ja antavat minulle mahdollisuuden harjoitella reskontran hoitoa, kirjanpitoa, palkanlaskentaa ja vielä tilinpäätöstehtäviäkin. Työharjoittelu kestää yli puoli vuotta ja mikä upeinta, istun osaavan työyhteisön keskellä omalla työpisteellä ja saan heiltä koko ajan tarvitsemani opastuksen ja tuen.

OMAN työporukka on näyttänyt minulle, että tilitoimistossa työskentely on muutakin, kuin tasetta ja tuloslaskelmia. Se on huolenpitoa asiakkaista, työkavereiden auttamista ja ALV laskelmien keskellä yhteen hiileen puhaltamista. Alan ymmärtää, että ala saattaisi olla aika mukava.

Mottoni: ”Kohtele muita niin kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan!”

Ota yhteyttä ja kysy lisää!